Hoppa till innehåll

Dunstan

Hos Dunstan kan du försäkra alla hästar på gården: ridhästar, galopphästar, travhästar och avelshästar. Dunstan erbjuder också en foster- och fölförsäkring med riktigt bra skydd.

Av Johan Eriksson

Dunstan är ett försäkringsbolag som specialiserar sig på försäkringar för hästar, hästgård och gårdsförsäkring. Det är skapat av människor som själva är häst- och gårdsmänniskor, vilket gör att de har en djup förståelse för vad som är viktigt för att skapa trygghet och säkerhet för hästägare. Dunstan.se erbjuder ett brett utbud av försäkringar som är anpassade efter hästägarnas behov.

Försäkringar för hästar och hästgårdar är viktiga för att skydda mot oväntade händelser. Dunstan.se erbjuder ett antal olika försäkringar för hästar, inklusive foster- och fölförsäkringar, ridhästförsäkringar, galopphästförsäkringar, travhästförsäkringar och avelshästförsäkringar. Dessa försäkringar ger omfattande skydd och hjälper hästägare att känna sig trygga i vetskapen om att deras hästar är skyddade mot oväntade händelser.

Dunstan.se är en pålitlig och erfaren leverantör av försäkringar för hästar och hästgårdar. De har ett brett utbud av försäkringar som är utformade för att möta behoven hos hästägare. Oavsett om man är en erfaren hästägare eller en nybörjare, kan man hitta en försäkring som passar ens behov på Dunstan.se.

Dunstan, Dunstan Hästförsäkring - t?c=3454545&a=984930&b=3003&t=Impression

Om Dunstan Häst- och hästgårdsförsäkring

Dunstan.se är en försäkringsförmedlare som specialiserar sig på hästar och hästgårdar. Företaget grundades av häst- och gårdsmänniskor som förstår de unika behoven hos hästägare och hästverksamheter.

Dunstan.se har en stor kunskapsbas och erfarenhet inom häst- och gårdssäkerhet, vilket gör att de kan erbjuda skräddarsydda försäkringslösningar som passar varje individuell kund. Företaget har också ett stort nätverk av samarbetspartners som kan hjälpa till med allt från skador på byggnader till veterinärbehandlingar för hästar.

Företagets VD, Anders Mellberg, har en lång erfarenhet inom försäkringsbranschen och har varit med och byggt upp Dunstan.se sedan starten. Tillsammans med Stefan Fur och Per Åberg, som också har en gedigen erfarenhet inom hästbranschen, leder de företaget mot att erbjuda de bästa försäkringslösningarna för hästägare och hästverksamheter.

Dunstan.se är godkända som försäkringsförmedlare av Finansinspektionen och försäkringsgivare för deras produkter är HDI Global Specialty. Företaget strävar efter att erbjuda enkelhet, tydlighet och trygghet för sina kunder genom att erbjuda försäkringar som täcker det mesta från bostadshus till ekonomibyggnader, garage och ridhus.

Sammanfattningsvis är Dunstan.se en pålitlig försäkringsförmedlare med stor kunskap och erfarenhet inom häst- och gårdssäkerhet. Med en skräddarsydd försäkringslösning från Dunstan.se kan hästägare och hästverksamheter känna sig trygga och säkra i sin verksamhet.

Häst och Hästgårdsförsäkring

Dunstan.se är ett försäkringsbolag som specialiserar sig på hästförsäkringar och gårdsförsäkringar för hästgårdar. Med deras omfattande skydd och trygghet kan hästägare känna sig säkra på att deras hästar och hästgårdar är väl skyddade mot olika risker och olyckor.

Hästförsäkring

Dunstan.se erbjuder omfattande hästförsäkringar som täcker skador och sjukdomar på hästar. Dessa försäkringar ger ägare en hög grad av trygghet och skydd mot oväntade kostnader. Dunstan.se erbjuder olika typer av hästförsäkringar, inklusive försäkringar för ridhästar, galopphästar, travhästar och avelshästar.

Försäkringarna inkluderar veterinärvård upp till 150 000 SEK, och det finns ingen fast självrisk. Ägare kan också påverka försäkringskostnaden genom att välja olika självrisknivåer. Dunstan.se erbjuder också en foster- och fölförsäkring med ett riktigt bra skydd.

Dunstan, Dunstan Hästförsäkring - t?c=3454545&a=984930&b=3006&t=Impression

Hästgårdsförsäkring

Dunstan.se erbjuder också en hästgårdsförsäkring som täcker skador på bostadshus, ekonomibyggnader, garage, ridhus och andra byggnader på hästgården. Försäkringen ger också skydd mot inbrott, skadegörelse och skadedjur.

Hästgårdsförsäkringen ger hästägare ett omfattande skydd för sin hästgård och sitt hem. Det är viktigt att ha en försäkring som är enkel att förstå och som täcker det mesta när olyckan är framme. Dunstan.se har skapat försäkringslösningar som är anpassade efter hästgårdslivet och ger hästägare ett tryggt, enkelt och säkert sätt att leva hästgårdsliv.

Dunstan.se är ett försäkringsbolag som är skapat av häst- och gårdsmänniskor. De har erfarenhet av att föda upp, ta hand om och leva med hästar i hela sitt liv. Dunstan.se har också samarbeten med kända personer inom hästvärlden som Florian Lackner, Malin Baryard Johnsson och Menhammar Stuteri.

Dunstan.se har ett kundprogram där ägare kan samla poäng och få rabatter på sina försäkringspremier. De erbjuder också användbarhetsförsäkringar och veterinärvårdsförsäkringar för hästar. Alla som tecknar Dunstan Foster & Föl samt försäkrade föl i Dunstan omfattas av trygghetsgarantin och dolda fel-skydd.

Dunstan.se är ett försäkringsbolag som är reglerat av Finansinspektionen och följer de strikta villkoren och kraven som gäller för försäkringsbranschen.

Dunstan’s Digitala Klinik och FirstVet

Dunstan erbjuder sina kunder en digital klinik där de kan få tillgång till veterinärer och andra kunniga hästfolk. Genom att logga in på Mina sidor får kunderna tillgång till FirstVet, som är en digital veterinärtjänst. Detta gör det möjligt för kunderna att få råd och hjälp från veterinärer utan att behöva lämna sin hästgård.

Dunstans digitala klinik är en del av deras satsning på att vara mer än bara ett försäkringsbolag. De vill vara en partner för sina kunder och hjälpa till att lösa problem som kan uppstå på deras hästgård. Genom att erbjuda tillgång till FirstVet kan kunderna få hjälp med allt från små skador till mer allvarliga sjukdomar.

Fördelen med Dunstans digitala klinik är att det är tillgängligt dygnet runt. Kunderna kan få hjälp när de behöver det, oavsett tid på dygnet. Detta gör det möjligt för dem att agera snabbt och effektivt när något händer på deras hästgård.

Dunstan tar också säkerheten på allvar. De har en säkerhetspolicy som garanterar att kundernas personliga information skyddas. Om det skulle ske ett inbrott eller en annan form av skada på kundens egendom, kan de enkelt göra en skadeanmälan via Mina sidor.

Sammanfattningsvis erbjuder Dunstan en digital klinik som ger deras kunder tillgång till veterinärer och annat kunnigt hästfolk dygnet runt. Detta gör det möjligt för kunderna att agera snabbt och effektivt när något händer på deras hästgård. Dunstan tar också säkerheten på allvar och garanterar att kundernas personliga information skyddas.

Dunstan’s Trygghetsshop och Utbildningar

Dunstan erbjuder inte bara försäkringar för hästar och gårdar utan också utbildningar och en trygghetsshop för sina kunder. I Trygghetsshoppen kan kunderna hitta allt de behöver för sitt häst- och gårdsliv. Det finns allt från markeringsvästar och regnrockar till stickade mössor och bäddset. Försäkringskunder kan dessutom handla till rabatterade priser genom att utnyttja sina Dunstan-poäng.

Dunstan-poängen kan också användas för att köpa utbildningar. Dunstan erbjuder utbildningar i allt från hur man gör sin gård säkrare till hur man arbetar förebyggande och mer hållbart på sin gård och med sin häst. För varje avklarad utbildning samlar kunden poäng, som sedan kan användas när man köper produkter i Trygghetsshoppen.

Dunstan har ett brett utbud av utbildningar som är utformade för att passa alla nivåer av häst- och gårdsmänniskor. Utbildningarna omfattar allt från grundläggande hästkunskap till avancerade ämnen som hästhälsa och hästens beteende. Dunstan är det enda bolaget med 100 % fokus på hästgårdslivet, och deras mål är att skapa tjänster som gör kundens vardag enklare och bättre.

Dunstan är stolta över att erbjuda utbildningar som är utformade för att hjälpa kunderna att bli mer självständiga och kunniga häst- och gårdsmänniskor. Genom att erbjuda utbildningar och en trygghetsshop vill Dunstan ge sina kunder en helhetslösning för häst- och gårdslivet.

Dunstan, Dunstan Hästförsäkring - t?c=3454545&a=984930&b=2994&t=Impression

Vanliga frågor om Dunstan försäkringar

Hästförsäkring

Gårds- och Hästgårdsförsäkring

© Djurförsäkrad 2023

Disclaimer: Informationen på Djurförsäkrad.se är av generell karaktär och utgör inte juridiska, medicinska eller ekonomiska råd. Vi tillhandahåller en tjänst för att jämföra olika djurförsäkringar, dess omfattning och priser. Även om vi alltid strävar efter att ge så korrekt och uppdaterad information som möjligt, kan vi inte garantera fullständig noggrannhet och påtar oss inget ansvar för eventuella felaktigheter i innehållet. Vid medicinska eller juridiska frågor hänvisar vi till professionella experter, så som veterinär, jurist eller försäkringsrådgivare.